Κυριακή, Νοεμβρίου 04, 2007

All That I Am

Πάντα έλεγα πως στη ζωή δεν έχω χάσει απο αυτά που έκανα για μένα αλλά απο όλα εκείνα πού (δεν) έκανα για τους άλλους. Πάντα πήγαινα να κάνω το καλό να προλάβω, να βοηθήσω, να μη λείψει τίποτα, να μη προσβάλλω, να μη φέρω σε δύσκολη θέση. Στο τέλος όμως όλα αυτά γυρίζουν κάποια στιγμή επάνω μου. Ε αυτό νομίζω πως με κυνηγάει λες και οι προθέσεις μου δεν είναι αγνές. Να αλλάξω δε γίνεται, να προσαρμοστώ δε γίνεται (δε ξέρω τι είναι ο χαμαιλέων), θα συνεχίσω να κάνω τα ίδια πάλι. προσπάθησα αρκετά να μην είμαι τόσο βολικός αλλά δε τα κατάφερα. Ας μου εξηγήσει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω πως μπορώ να μην είμαι φίλος καλός να μην είμαι ζεστή φωλιά και να κοιτάω μόνο τι με νοιάζει εμένα και τι θέλω εγώ.
Συνήθως όταν γράφω είμαι συναισθηματικά φορτισμένος και το ερέθισμα είναι σχεδόν πάντα ένα γεγονός, ενα συναίσθημα, κάτι τελος πάντων που με έκανε να θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου και μερικές φορές και τα συναισθήματά μου. Τη φόρτιση έρχεται να συνδράμει ο Rob Thomas με το All That I Am
And I breathe so you breathe
Let me here stand so you'll stand
With all that I am....
Για σένα που μού το έμαθες και με έκανες να το αγαπήσω..
Εσείς οι φίλοι μου που μου κάνετε την τιμή να με διαβάζετε σας συνιστώ να το ακούσετε δυνατά και να μη σκέπτεστε τίποτε παρά μόνο ότι/όποιον/όποια αγαπάτε πιο πολύ..
Τα σέβη μου :-)